Kirsstomatisalat mündiga

Selle värskendava salati jaoks sobib kõige paremini Sitsiilia külmpressitud oliiviõli.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
10 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

400 g kirsstomateid

1 väike punane sibul

peotäis värsket münti

külmpressitud oliiviõli

soola ja musta pipart

veidi riivitud sidrunikoort

Valmistamine

Poolita kirsstomatid ja laota vaagnale. Haki peenelt punane sibul, rebi mündilehed katki; puista tomatitele.

(Võid 3-4 tunniks kaetult seisma jätta).

Vahetult enne serveerimist nirista peale oliiviõli, maitsesta soola ja pipraga. Kõige peale riivi veidi peenelt sidrunikoort.

Retsept ilmus ka ajakirjas Kodu&Aed, pildi tegi Juta Kübarsepp. 

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 22.05.2018 10:53

Kirsstomat+münt+sidrun on vahelduseks väga mõnus kooslus! Soovitan suvistele grillipidudele kindlasti!