Küpsetatud peedid köömnetega

Krõmpsuks jäetud peedid ja köömned on suurepärane kooslus. Paku kuumalt või toasoojalt liha kõrvale.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

4-6 väiksemat toorest peeti

0.5 dl oliiviõli

4 sl palsamiäädikat

1 tl suhkrut

2 sl köömneid

soola

Valmistamine

Koori ja lõika peedid sektoriteks (igast peedist umbes 8-12 sektorit). Sega peedisektorid suures kausis muude ainetega läbi.
Kalla peedid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 180kraadises ahjus umbes 25 minutit.

Retsept ilmus ajakirjas Kodu & Aed (jõulud 2007). Foto: Nami-Nami toimetaja Kaare Sova, stilistika: Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 18.09.2019 08:48

Köömned on hea vaheldus :)