Krõmpsuks jäetud peedid ja köömned on suurepärane kooslus. Paku kuumalt või toasoojalt liha kõrvale.
4-6 väiksemat toorest peeti
0.5 dl oliiviõli
4 sl palsamiäädikat
1 tl suhkrut
2 sl köömneid
soola
Koori ja lõika peedid sektoriteks (igast peedist umbes 8-12 sektorit). Sega peedisektorid suures kausis muude ainetega läbi.
Kalla peedid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 180kraadises ahjus umbes 25-30 minutit või kuni peedid on sobivalt (krõmps)pehmed.
Pildid tegid Juta Kübarsepp ja Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
Köömned on hea vaheldus :)
Küpsetatud peedid köömnetega
Krõmpsuks jäetud peedid ja köömned on suurepärane kooslus. Paku kuumalt või toasoojalt liha kõrvale.