Krõbedate korvikeste täidises on magus šokolaadi-piparmündimaitseline kohupiimakreem ja hapukad punased sõstrad. Piparmündimaitse annavad purustatud Marianne kompvekid.
Rulli muretainas kergelt jahusel laual laiali. Vooderda võitatud väikeste metallvormide põhi ja servad tainaga. Küpseta korvikesi 225kraadises ahjus 10-15 minutit, kuni need on kuldpruunid. Jahuta.
Täidise valmistamiseks vahusta rõõsk koor ning sega kohupiima, suhkru, purustatud Marianne kompvekkide ja punaste sõstardega. Tõsta täidis korvikestesse ja serveeri.
Mehele meeldisid väga, tellis lausa juurde, aga seekord ilma Marianne lisandita. Sõstrad andsid mõnusat hapukust. Kohupiimakreemi jäi üle ja neist tegin tarretist :).
Marjakorvikesed
Krõbedate korvikeste täidises on magus šokolaadi-piparmündimaitseline kohupiimakreem ja hapukad punased sõstrad. Piparmündimaitse annavad purustatud Marianne kompvekid.