Marjakorvikesed

Krõbedate korvikeste täidises on magus šokolaadi-piparmündimaitseline kohupiimakreem ja hapukad punased sõstrad. Piparmündimaitse annavad purustatud Marianne kompvekid.

Kogus
25 tk
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
15 minutit + 15 minutit küpsetamiseks
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

400 g valmis muretainast

2 dl 35% rõõska koort

200 g kohupiima

0.5 dl suhkrut

1 dl purustatud Fazer Marianne kompvekke

200 g punaseid sõstraid

Valmistamine

Rulli muretainas kergelt jahusel laual laiali. Vooderda võitatud väikeste metallvormide põhi ja servad tainaga. Küpseta korvikesi 225kraadises ahjus 10-15 minutit, kuni need on kuldpruunid. Jahuta.

Täidise valmistamiseks vahusta rõõsk koor ning sega kohupiima, suhkru, purustatud Marianne kompvekkide ja punaste sõstardega. Tõsta täidis korvikestesse ja serveeri.

Tee ise:

Retsept on ajakirjast Kodukiri (juuli 2005, Angeelika Kang). Pildi tegi ITAKENE.

LISA KOMMENTAAR

Itakene
postitatud 14.06.2010 11:55

Mehele meeldisid väga, tellis lausa juurde, aga seekord ilma Marianne lisandita. Sõstrad andsid mõnusat hapukust. Kohupiimakreemi jäi üle ja neist tegin tarretist :).

Kristiina
postitatud 11.07.2010 15:56

Mis trikiga need korvikesteks jäävad? Olen 2 korda proovinud, mõlemal korral muutuvad muffini-taolisteks - valguvad seest täis.

Tundmatu
postitatud 30.09.2014 16:05

Kas võib ka teisi marju või puuvilju kasutada või peavad just need olema.