400 g praetud hakk-kotlette või Maks ja Mooritsa lihapihve
400-500 g piima-, koore, sibula- või seenekastet
100 g riivitud juustu
Aseta kodused kotletid või valmis lihapihvid võitatud ahjuvormi ning vala peale paksem piima-, koore-, sibula- või seenekaste.
Puista peale riivitud juustu ning küpseta 200kraadises ahjus 20 minutit.
Serveeri keedetud kartulite ja peedisalatiga.
Retseptiidee on Salme Masso raamatust "Kokaraamat "(kirjastus Valgus, 1984), pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
Tegin maitserohelisega maitsestatud bešamellkastmega. Lapsed sõid ja mõmisesid :)
Lihapihvid või kotletid kastmes
Kui kotletiteost on kotlette alles jäänud, siis neid saab edukalt õhtusöögiks kasutada - aga see on ka hea viis Maks ja Mooritsa maitsvate lihapihvide serveerimiseks.