Lihapihvid või kotletid kastmes

Kui kotletiteost on kotlette alles jäänud, siis neid saab edukalt õhtusöögiks kasutada - aga see on ka hea viis Maks ja Mooritsa maitsvate lihapihvide serveerimiseks.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

400 g praetud hakk-kotlette või Maks ja Mooritsa lihapihve

400-500 g piima-, koore, sibula- või seenekastet

100 g riivitud juustu

Valmistamine

Aseta kodused kotletid või valmis lihapihvid võitatud ahjuvormi ning vala peale paksem piima-, koore-, sibula- või seenekaste.

Puista peale riivitud juustu ning küpseta 200kraadises ahjus 20 minutit.

Serveeri keedetud kartulite ja peedisalatiga.

Loe veel:

Retseptiidee on Salme Masso raamatust "Kokaraamat "(kirjastus Valgus, 1984), pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 26.05.2017 10:43

Tegin maitserohelisega maitsestatud bešamellkastmega. Lapsed sõid ja mõmisesid :)