Veidi uhkemad täidetud šampinjonid

Täidetud küpsetatud šampinjonid on populaarne suupiste. Siinkohal veidi peenem variant kitsejuustu ja kirsstomatitega. Osta suuremapoolseid šampinjone.

Kogus
kolmele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

200 g šampinjone (ehk umbes 9 suurt seent)

0,5 väikest sibulat

0,5 sl õli

soola ja musta pipart

100 g chèvre kitsejuustu (nt Soignon)

5 kirsstomatit

Valmistamine

Puhasta šampinjonid ja eemalda jalad.

Haki seenejalad ja sibul ning kuumuta pannil õlis. Maitsesta soola-pipraga.

Aseta seenekübarad ahjuvormi, täida praetud seene-sibula seguga.

Lõika kitsejuust viiludeks ja tõsta viilud seenekübaratele. Aseta igale juustuviilule poolitatud kirsstomat, lõikepind ülalpool.

Küpseta 225kraadises ahjus või kuumas grillis umbes 10 minutit.

Soomekeelse Pirkka-lehe retsept (Vuohenjuustosienet). Juuresoleva foto saatis kasutaja MANN.

LISA KOMMENTAAR