Kodujuustu-spinatisufleed

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

150 g keedetud spinatit

175 g kodujuustu

1 tl riivitud muskaatpähklit

2 tk munavalget

2 sl riivitud parmesani

soola

musta pipart

Valmistamine

Määri 6 väikest ahjukindlat portsjonvormi õliga.

Sega hakitud spinat ja kodujuust. Lisa riivitud muskaatpähkel ja maitsesta soola ja pipraga.

Vahusta munavalged ja sega spinatisegu hulka.

Jaota segu 6 vormi vahel, silu pealt tasaseks. Puista üle parmesaniga.

Küpseta 15-20 minutit 220kraadises ahjus, kuni sufleed on pealt kuldpruunid.

Serveeri kohe.

Retsept on pärit raamatust "Vähem rasva, vähem kolesterooli" (Kodujuustu-spinatisuupiste). Pildi tegi CARPEDIEM.

LISA KOMMENTAAR

CarpeDiem
postitatud 23.04.2010 21:57

Kellele maitseb nii kodujuust kui spinat, soovitan soojalt :) Kasutasin külmutatud spinatit, mida enne kodujuustuga segamist kuumutasin mikroahjus.