150 g keedetud spinatit
175 g kodujuustu
1 tl riivitud muskaatpähklit
2 tk munavalget
2 sl riivitud parmesani
soola
musta pipart
Määri 6 väikest ahjukindlat portsjonvormi õliga.
Sega hakitud spinat ja kodujuust. Lisa riivitud muskaatpähkel ja maitsesta soola ja pipraga.
Vahusta munavalged ja sega spinatisegu hulka.
Jaota segu 6 vormi vahel, silu pealt tasaseks. Puista üle parmesaniga.
Küpseta 15-20 minutit 220kraadises ahjus, kuni sufleed on pealt kuldpruunid.
Serveeri kohe. Retsept on pärit raamatust "Vähem rasva, vähem kolesterooli" (Kodujuustu-spinatisuupiste). Pildi tegi CARPEDIEM.
Kellele maitseb nii kodujuust kui spinat, soovitan soojalt :) Kasutasin külmutatud spinatit, mida enne kodujuustuga segamist kuumutasin mikroahjus.
Kodujuustu-spinatisufleed