Lõika kalafilee väikesteks tükkideks ja maitsesta soola-pipraga.
Valmista kalapuljongikuubikust leem, pane viilutatud porru, porgandid, varsseller, sibul ja küüslauk leeme sisse. Lisa valge vein ning lase tasasel tulel 10-15 minutit keeda, kuni aedviljad on pehmed.
Lisa kalakuubikud ning kuumuta paar minutit, kuni kala on läbi küpsenud.
Supp oli suhteliselt maitsev. Jäi siiski pisut lahjavõitu, eriti mehe jaoks. Samas lõikasime mustade oliivide rattad peale ja supp muutus kohe maitsvamaks ja rammusamaks. Meil päris neljale portsjonile seda toitu ei jagunud - tuli kolm (aga eks see oleneb ka ju portsjoni suurusest). Meeldis see, et vein jättis sellise kerge hapuka maitse supile juurde.
Lihtne kalasupp
Kalasupp valmib hõlpsalt ja on hõrgu ning pehme maitsega. Supi valmistamiseks sobib nii forelli- kui ka lõhefilee.