Grillitud tuunikalasaiad

Lihtsad kuumad tuunikalasaiad. Võid kasutada nii veega kui ka õliga tuunikalakonservi.

Kogus
kahele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
10 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

200 g tuunikalakonservi

väike kimp hakitud talisibulat

4 sl majoneesi

3 viilu täistera-röstsaia

50 g jämedalt riivitud Cheddari juustu või muud riivitud juustu

paprikapulbrit

Valmistamine

Kuumuta grillahi hästi tuliseks.

Nõruta tuunikala. Suru tuunikalatükid kausis kahvliga katki, sega juurde hakitud talisibul ja majonees; Maitsesta soola ja pipraga.

Rösti kandilised saiaviilud kergelt rösteris või grillahjus. Siis määri peale tuunikalasegu, puista peale riivitud juust ning grilli, kuni juust sulama hakkab.

Lõika saiaviilud kaheks kolmnurgaks, puista peale veidi paprikapulbrit ja serveeri.

Loe veel:

Retsept ilmus briti ajakirja BBC Good Food retseptivihikus "Fresh family food" (Tuna melts). Pildi tegi GEA.

LISA KOMMENTAAR

Gea
postitatud 12.04.2010 10:47

Igati tervitatav võileib vahepalaks.