Heeringa-kartulisalat

Tõeliselt eestilik kihiline heeringasalat.

Kogus
kaheksale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

200 g õrnsoolatud heeringafileed (nt VIČI traditsiooniline)

4-5 keedetud kartulit

3 keedetud muna

1-2 punast sibulat või tavalist sibulat

150 g hapukoort (nt Saare smetana)

Valmistamine

Haki heeringas, sibul ja munad kuubikuteks. Lõika kartulid viiludeks. 

Aseta vaagnale viilutatud kartulid ja kata heeringatükkidega.

Vala peale hapukoor ning puista üle hakitud sibula ja munaga.

Loe veel:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Liisi
postitatud 29.06.2010 09:52

Maitsev. Lisasin natuke soola, mida poleks pidanud tegema, kuna heeringas on ise juba soolane.

Pille
postitatud 04.09.2016 17:33

Liisi saadetud foto: