Prae peekoniviilud pannil krõbedaks, murra seejärel väiksemateks tükkideks.
Keeda makaronid al dente. Kurna.
Haki šalottsibul ja küüslauk peeneks. Sega kitsejuustu, 2-3 sl makaronikeeduvee ning peterselliga ühtlaseks kastmeks.
Sega kitsejuustukaste keedetud makaronidega. Sega juurde herned ning praetud peekon.
Serveeri.
Retsept on rootsi ajakirjast Bättre Mat (4/2006, Pasta med getost). Pildi tegi ÜLLEKAS.
Makaronid peekoni kitsejuustu ja hernestega oli tõesti kiire ja lihtne roog. Maitsev ka. Esiti kartsin, et toores sibul ja küüslauk jääb väga karjuv toidu sees aga tegelikult polnud neid peaaegu tundagi.
Makaronid peekoni, kitsejuustu ja hernestega
Kiire pastaroog. Kõrvale võid serveerida tomatisalatit.