Röstitud porgandid

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

12 porgandit

3 sl külmpressitud oliiviõli

1 tl meresoola

0.5 tl purustatud musta pipart

2 sl värsket hakitud tilli või peterselli

Valmistamine

Kui porgandid on väga suured, siis lõika pikuti pooleks. Lõika veidi diagonaalselt 3-4 cm juppideks. 

Sega porganditükid kausis oliiviõli, soola ja pipraga ning pane ühekordse kihina ahjuplaadile. Küpseta 200kraadises ahjus umbes 20 minutit.

Puista porganditele tilli või peterselli, maitsesta ning serveeri.

Loe veel:

Retsept on pärit Barefoot Contessa ehk ameeriklanna Ina Garteni veebilehelt. Pildi tegi VIKE.

LISA KOMMENTAAR