Pane riis keema. Kui see on poolpehme, lisa kooritud ja tükeldatud kartulid, veidi aja pärast puljongikuubikud, tükeldatud hapukurk, viinerid ja purustatud tomat. Keeda, kuni kartulid on pehmed, maitsesta tabascoga ja vajadusel lisa soola.
Enne serveerimist haki peale peterselli. Samuti võid panna kas hapukoort või hoopis sidruni- või laimiviilu.
Jätsin siia retsepti Õhtulehes ilmunud kujul, aga tegelikult tegin mõned mugandused. Võtsin vaid 1 purgitäie tomateid, sellest täitsa piisas. Kuna kartulid ei kee tomatileemes pehmeks, siis lisasin tomatid tegelikult üsna lõpus ja ka viilutatud viinerid vaid kuumutasin läbi ega keetnud neid seal kaua.
Lastega perele igati sobiv supp, kui viinereid hoolikalt valida :)
Viinerisupp kartulite ja riisiga
Seda suppi valmistas väidetavalt kadunud Silvi Vrait oma pojale.