Võileivakate tuunikalaga

Imelihtne võileivakate tuunikalaga. Soovi korral lisa segusse ka maitserohelist.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
10 minutit
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

tuunikalatükke õlis

keedetud muna

soola ja musta pipart

Valmistamine

Kurna tuunikalakonserv (hoia õli alles), suru kausis kahvliga katki. Lisa hakitud muna ja sega läbi. Kui segu liiga kuiv tundub, siis lisa veidi konserviõli. Maitsesta soola ja pipraga.

Retsept on Nami-Nami Pille ema Helju käest. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 30.09.2015 10:20

Konserv oli nii soolane, et soola ma ei lisanud. Mõnus, hästi tuunikalane võileib.

Ave Tubli
postitatud 05.02.2021 11:03

Mina olen sama teinud veega konserviga ja seganud lisaks munale segusse philadelphia juustu :) Imeline sepikurõõm ja keelemaius!