Grillitud linnusüdamed

Seda rooga võib valmistada nii broileri- kui ka pardisüdametega. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
ööpäev marinaadis + 15 minutit grillil
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g kanasüdameid või pardisüdameid

250 g tomatipüreed

100 g majoneesi

1 sl mahedat magusat sinepit

2 küüslauguküünt

1 sibul

2 sl sojakastet

1 tl suhkrut

1 tl soola

Valmistamine

Haki sibul ja küüslauk. Sega marinaadiained omavahel, vala linnusüdametele. Sega läbi ja pane ööpäevaks jahedasse maitsestuma.

Lüki südamed vardasse* ning küpseta grillil. 

Nipid ja soovitused:

Allikas: Andra Kalda retsept ilmus Tarplani veebilehel. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR