Poolita avokaadod, eemalda kivi ja koor. Tükelda avokaadod, lisa laimi- või sidrunimahl, vesi ja maitseained. Püreesta köögikombainis või saumikseriga ühtlaseks.
Enne serveerimist vahusta piim.
Jaga supp taldrikutesse ning tõsta lusikaga peale piimavaht ja forellimari. Kaunista krussis hernevõrsetega.
Kõrvale paku soovi korral röstitud leiba.
Soomekeelse Valio retsept (Kylmä avokadokeitto). Juuresoleva foto saatis kasutaja Frieda.
Supp oli hea (ja ilus, selline hele kapsaussiroheline :)), aga aeg vale. Pärast söömist hakkas mul lausa külm, kuid ma suudan ette kujutada, kui hästi maitseks see kuumal suvepäeval. Üllatavalt mõnus leid asja juures oli piimavaht.
Külm avokaadosupp
Külm avokaadosupp on kaunistatud piimavahu ja forellimarjaga.