Lambahakklihavorstikesed sumahhiga

Tihke koostisega lõunamaised lambalihavorstid.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g ise hakitud lambaliha või valmis lambahakkliha

2 purustatud küüslauguküünt

1 sl sumahhi

1 tl vürtspipart

1 tl vürtsköömneid

0.5 tl tšillihelbeid

0.5 tl soola

praadimiseks õli

Valmistamine

Sega hakkliha hoolikalt maitseainetega ja lase pool tundi külmkapis maitsestuda. Vormi õliste käte abil vorstikesteks (12-16 tk).

Prae pannil õlis mõõdukal kuumusel ümberringi kuldpruuniks.

Soovi korral puista valmis vorstikestele veel sumahhi.

Serveeri koos salati, hakitud (puna)sibula, tomati, soolakurgi ja mündi-jogurtikastmega.

LISA KOMMENTAAR