Kolhoosniku supp

Kogus
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g sealiha või 300 g pekki

1 juurpetersell

0.25 juursellerit

100 g odrakruupe

200 g kaalikat

2 sibulat

paar kartulit

soola ja musta pipart

2 l vett

hapukoort

Valmistamine

Pane kruubid külma veega keema. Lisa kaalikad ja supijuured.

Kuubista sealiha, prae koos hakitud sibulaga helepruuniks.

Lisa supileemele praetud liha ja kartuliviilud, keeda läbi.

Lauale andes lisa hapukoor ja hakitud rohelisi petersellilehti ja tilli.

Loe veel:

Kahjuks ei suuda ma ajaleheväljalõike põhjal tuvastada ajakirja nime. Toimetus asus Tallinnas, Rataskaevu 2 ning toimetusse kuulusid A. Bach, V. Härmaste, H. Johanson, O. Lauristin ja D. Vaarandi. Ajakiri maksis tollal 3.50 rbl.

LISA KOMMENTAAR