Bulgaaria hakklihapallid

Kui vormid need pallikesteks, on need "kyufte", kui hakkvorstikesteks, on need "kebapcheta". Pallikesi võib praadida või ahjus küpsetada, vorstikesed tuleks süte kohal grillida.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

600 g seahakkliha

400 g veisehakkliha

1 purustatud küüslauguküüs

0,5 tl jahvatatud vürtsköömneid

soola ja musta pipart

praadimiseks õli

Valmistamine

Sega, lase hakklihasegul võimaluse korral üleöö külmas taheneda.

Siis vormi 12 cm vorstikesteks või lihapallikesteks ja küpseta süte kohal või prae/küpseta 180-kraadises ahjus ümberringi kuldpruuniks. 

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 01.02.2018 13:30

Tegin neid lihapalle ühele suurele vastuvõtule, kus serveerisin neid pildil oleval moel ehk ajvari, röstsibula ja peterselliga. Tol peol kasutasime lambaliha-veiseliha segu. Väga mõnusad ja veidi teistsugused pallikesed, sellised tihkemad ja liharohkemad.