500 g valget kapsast
2-3 kooritud porgandit
1 väike punane sibul
peotäis hakitud värsket peterselli
3 sl majoneesi (nt Tarplan peakoka majonees)
2 sl maitsestamata jogurtit või hapukoort
1 tl sinepit (Põltsamaa sinep sobib hästi)
soola ja musta pipart
Lõika kapsas terava noaga või köögikombainis peenikesteks ribadeks. Riivi porgandid jämedalt või lõika tikkudeks (nn julienne). Lõika sibul pooleks ja seejärel õhukesteks viiludeks.
Sega aedviljad suures kausis, lisa hakitud petersell.
Sega väikeses kausis majonees, hapukoor/jogurt ja sinep omavahel. Sega õrnalt salatiainete hulka, maitsesta soola ja pipraga.
Serveeri.
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
Väga maitsev.Läks hästi ka lastele peale.
Kokaklubis tehes sai retsept väga hea hinnangu osaliseks.
Maitsev ja kiirelt valmiv salat.
Panin juurde veidi valge veiniäädikat, sojakastet, värsket basiilikut, mandlilaaste ja punase sibula asemel valge sibula. Peterselli ei pannud ja sai väga hea :)
Lihtne ja väga hea salat, toekas ka.
Väga hea salat. Sobib hästi grill-liha kõrvale ja ka hamburgeri vahele..
Maitsev ja kiire. Meeldis nii suurtele kui lastele
Maitseb, aga lastele teen sibulata, siis söövad kõik.
Oh, see on üks igavesti hea salat! Tänud meelde tuletamast :)
Parimaid salateid mis ma söönud olen, seda võib niisamagi närida, aga mina asendasin peterselli värske tilliga.
Eile tegin esimest korda - jääb kindlasti menüüsse!
Hea salat - lisasin parajasti olemas olevad granaatõunaseemned. Koos peterselliga ülimalt kaunis suutäis ka ilma praelisata.
Väga mõnus - ma hakkisin koostisosad köögikombainis pigem pisikesteks tükkideks ja nii maitses rohkem.
Ameerika kapsa-porgandisalat 'Coleslaw'
USA populaarne kapsa-porganditoorsalat, mis sobib hästi grillitud liha kõrvale. Kõige maitsvam on salat kohe pärast valmistamist.