Kapsa-hakklihapajaroog

Lihtne hakkliharoog kapsa ja muude köögiviljadega. Serveeri keedetud kartulitega või kartulipudruga.

Kogus
kuuele kuni kaheksale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

600 g väherasvast veisehakkliha või seguhakkliha

1 sl õli

1 kg kapsast

250 g juursellerit

400 g kaalikat või kollast peeti

paar porgandit

veidi vett

soola ja sojakastet

maitserohelist

Valmistamine

Pruunista hakkliha mittenakkuval pannil, maitsesta kergelt soolaga. Tõsta kõrvale.

Tükelda kapsas, seller ja kaalikas/peet. Kuumuta potis 1 sl õli, lisa hakitud köögiviljad ja maitsesta taas kergelt soolaga. Hauta 5-10 minutit.

Lisa veidi vett ja vähenda kuumust. Hauta enam-vähem pehmeks.

Lisa hakkliha ja maitsesta rooga sojakastmega. Puista peale hakitud maitserohelist ja serveeri. 

Nipid ja soovitused:

LISA KOMMENTAAR

Itakene
postitatud 22.11.2010 22:10

Lisasin omavoliliselt ühe porgandi ka. :P Ja hakkliha maitsestasin soolaga pisut. Meile maitses.

Pille
postitatud 27.03.2020 10:05

Itakese saadetud foto:

Ilse
postitatud 27.03.2020 10:16

Sai maitsev, vaheldus tavapärasele kapsahautisele. Erinevad köögiviljad annavad maitse ja värvi.