Lihtne hakkliharoog kapsa ja muude köögiviljadega. Serveeri keedetud kartulitega või kartulipudruga.
600 g väherasvast veisehakkliha või seguhakkliha
1 sl õli
1 kg kapsast
250 g juursellerit
400 g kaalikat või kollast peeti
paar porgandit
veidi vett
soola ja sojakastet
maitserohelist
Pruunista hakkliha mittenakkuval pannil, maitsesta kergelt soolaga. Tõsta kõrvale.
Tükelda kapsas, seller ja kaalikas/peet. Kuumuta potis 1 sl õli, lisa hakitud köögiviljad ja maitsesta taas kergelt soolaga. Hauta 5-10 minutit.
Lisa veidi vett ja vähenda kuumust. Hauta enam-vähem pehmeks.
Lisa hakkliha ja maitsesta rooga sojakastmega. Puista peale hakitud maitserohelist ja serveeri.
Lisasin omavoliliselt ühe porgandi ka. :P Ja hakkliha maitsestasin soolaga pisut. Meile maitses.
Itakese saadetud foto:
Sai maitsev, vaheldus tavapärasele kapsahautisele. Erinevad köögiviljad annavad maitse ja värvi.
Kapsa-hakklihapajaroog
Lihtne hakkliharoog kapsa ja muude köögiviljadega. Serveeri keedetud kartulitega või kartulipudruga.