Vahemere faasan

Kogus
kahele
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 tükeldatud faasan

1 tükeldatud sibul

1 sl õli

2 purustet küüslauguküünt

hakitud peterselli

1 apelsini mahl

1.5 dl valget veini

2 sl kontsentreeritud tomatipastat

1 dl hakitud musti oliive

soola ja musta pipart

Serveerimiseks:

vesiriisi e. metsikut riisi

Valmistamine

Pruunista faasanitükid ja sibul paksupõhjalises haudepotis.
Lisa kõik ülejäänud ained, kata pott kaanega ning hauta nõrgal tulel 1 tund. Sega aeg-ajalt.
Kui roog liiga kuiv tundub, lisa veidi veini vm vedelikku.
Maitsesta ja serveeri kohe. Kõrvale sobib nt metsik riis.

Loe veel:

Retsept on pärit soomlaste Elisa.net veebilehelt (Välimerellinen fasaani)

LISA KOMMENTAAR

ursula åstrand
postitatud 12.10.2012 13:44

Väga hea tuli välja.