Lihapirukad Aserbaidžaani moodi (Tšeburekid)

Minimalistlikud tšeburekid aserite moodi.

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

Tainas:

4 dl nisujahu

0.75 dl vett

Täidis:

200 g lambaliha

1 väike sibul

soola ja musta pipart

Valmistamine

Sõtku veest ja jahust hästi sitke tainas, mis ei tohiks liiga kõva olla.

Lambaliha ja sibul aja läbi hakkmasina, maitsesta soola ja pipraga.

Rulli tainas õhukeselt, lõika ümmargusteks Ø 20 cm tükkideks. Aseta igale tainarattale täidisekuhjake. Vormi poolkuukujuline pirukas, määri munaga.

Küpseta taimeõlis mõlemalt poolt helepruuniks.

Loe veel:

Retsept ilmus ajakirjas Eesti Naine (Veebruar 1993, Juta Üts)

LISA KOMMENTAAR