Pannkoogitort vaarikate ja kohupiimaga

Kogus
kaheksale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

Pannkoogitainas:

2.5 dl nisujahu

6 dl piima

3 muna

0.5 tl soola

2-3 sl sulatatud võid

Vahele ja peale:

200 g sügavkülmutet vaarikaid

250 g vanillimaitselist kohupiima

2 dl 35% rõõska koort

Valmistamine

Klopi jahu poole piimaga ühtlaseks, siis klopi vispliga juurde ülejäänud piim, munad ja sool. Sulata praepannil või, lisa sulavõi pannkoogitainale.

Prae pannil 8 pannkooki, lase jahtuda.

Sulata vaarikad, püreesta pooled ja sega kohupiimaga.

Laota pannkoogid ja vaarikakohupiim kihiti tordialusele.

Vahusta rõõsk koor, tõsta tordile ning kaunista ülejäänud vaarikatega.

Rootsi Arla retsept (Pannkakstårta). Pildi tegi KÖÖGIKATAKE.

LISA KOMMENTAAR

Liilia
postitatud 11.04.2010 23:03

Mina kasutasin maitsestamata kohupiima ning lisasin magusat vaarika- toormoosi ja vaniljesuhkrut. Tõeliselt lihtne valmistada!

Köögikatake
postitatud 14.06.2010 20:02

Kohupiima asemel toorjuust, maasikamoos vaarikate asenduseks. Väga lihtne ja kiire moodus tordi saamiseks:-) Maitsev ka muidugi.

Hexy
postitatud 01.09.2014 00:46

Minul olid jääs vaarikad, suhkrut retseptile ei lisanud. Pean siiski tunnistama, et oleksin eelistanud magusamat torti.