Maitsesool

Maitsesool sobib nii lauasoolaks kui ka toiduvalmistamiseks (nt suppide ja hautiste maitsestamiseks).

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

500 g keskmise jämedusega meresoola

2 tl roseepipart

6-8 kadakamarja

4 väikest kuivatatud tšillikauna

3 loorberilehte

2 tl kuivatatud murulauku

1 tl värsket tüümiani e. aed-liivateed

Valmistamine

Purusta roseepipar, kadakamarjad ja tšillid uhmris. Hõõru loorberilehed peopesas pulbriks. Nopi tüümianioksalt lehed.

Sega kõik ained soolaga ning pane purki.

Loe veel:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

K.
postitatud 15.09.2012 00:51

Kas seda ei peaks enne kuivatama? Tšilli teeb ju segu märjaks...

Pille
postitatud 15.09.2012 08:57

K - tegelikult on retseptis kirjas, et väikest kuivatatud tšillikauna. Uurin arvutipoiste käest, et miks seda ei kuvata.