Marokopäraste vürtsidega maitsestatud rohelised oliivid.
1 tl vürtsköömneid
1 tl apteegitilliseemneid
1 tl koriandriseemneid
0.25 tl jahvatatud kardemoni
tšillihelbeid
jahvatatud muskaatpähklit
jahvatatud kaneeli
1 sl oliiviõli
3.5-4 dl toasooje rohelisi oliive
1 sl sidrunimahla
1 sl apelsinimahla
3 purustatud küüslauguküünt
Sega esimesed kaheksa ainet väikesel pannil ning kuumuta mõõdukal kuumusel umbes 2 minutit, kuni vürstid mõnusasti lõhnavad.
Tõsta pann tulelt, lisa oliivid ja sega hoolega. Lisa ülejäänud ained.
Pane õhukindlasse karpi ning siis vähemalt 4 tunniks või kuni 3 nädalaks külmkappi. Mida kauem oliive marineerida, seda maitsvamad need on.
Nõruta ja serveeri toatemperatuuril.
Pildi tegi ZOOZI.
Nagu retseptis öeldud,läheb iga päevaga aina paremaks:)
Marineeritud oliivid Maroko moodi
Marokopäraste vürtsidega maitsestatud rohelised oliivid.