Marineeritud oliivid Maroko moodi

Marokopäraste vürtsidega maitsestatud rohelised oliivid.

Kogus
kümnele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

1 tl vürtsköömneid

1 tl apteegitilliseemneid

1 tl koriandriseemneid

0.25 tl jahvatatud kardemoni

tšillihelbeid

jahvatatud muskaatpähklit

jahvatatud kaneeli

1 sl oliiviõli

3.5-4 dl toasooje rohelisi oliive

1 sl sidrunimahla

1 sl apelsinimahla

3 purustatud küüslauguküünt

Valmistamine

Sega esimesed kaheksa ainet väikesel pannil ning kuumuta mõõdukal kuumusel umbes 2 minutit, kuni vürstid mõnusasti lõhnavad.

Tõsta pann tulelt, lisa oliivid ja sega hoolega. Lisa ülejäänud ained.

Pane õhukindlasse karpi ning siis vähemalt 4 tunniks või kuni 3 nädalaks külmkappi. Mida kauem oliive marineerida, seda maitsvamad need on.

Nõruta ja serveeri toatemperatuuril.

Loe veel:

Pildi tegi ZOOZI.

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 01.01.2011 11:52

Nagu retseptis öeldud,läheb iga päevaga aina paremaks:)