Loputa tatratang sõelal külma vee all, siis pane kaussi ja vala peale nii palju külma vett, et tatar oleks kaetud umbes 1 cm veekihiga. Jäta ööseks ligunema.
Toorpudru valmistamiseks pane tatar koos leotusveega kannmikserisse või köögikombaini. Lisa banaan, pirn, kivita datlid, kookosõli ja vanillisuhkur ning töötle ühtlaseks.
Serveeri kausikestes koos toormoosi ja maasikatega.
Lia Virkuse retsept ilmus ajakirjas Eesti Naine (juuli 2016)
Ma panin jahu siis väikese kuhjaga supilusikatäied... Osale taignale lisasin ka veel kupatatud-hakitud naati. Kõige paremad on soojalt! Hea, et nii palju banaani saab siin realiseerida.
Toortatrapuder
Toortatrast toorpuder maitseb hästi maasikatoormoosiga :)