Toortatrapuder

Toortatrast toorpuder maitseb hästi maasikatoormoosiga :)

Kogus
kahele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

1,5 dl toortatart

1 banaan

1 pirn

3 datlit

1 tl kookosõli

1 tl vanillisuhkrut

Serveerimiseks:

maasikatoormoosi või värskeid maasikaid

Valmistamine

Loputa tatratang sõelal külma vee all, siis pane kaussi ja vala peale nii palju külma vett, et tatar oleks kaetud umbes 1 cm veekihiga. Jäta ööseks ligunema.

Toorpudru valmistamiseks pane tatar koos leotusveega kannmikserisse või köögikombaini. Lisa banaan, pirn, kivita datlid, kookosõli ja vanillisuhkur ning töötle ühtlaseks. 

Serveeri kausikestes koos toormoosi ja maasikatega. 

Lia Virkuse retsept ilmus ajakirjas Eesti Naine (juuli 2016)

LISA KOMMENTAAR

hexy
postitatud 22.05.2010 14:45

Mina lisasin taignale tublisti jahu juurde, mehed sõid, aga mulle väga ei maitsenud.

Kardemon
postitatud 06.05.2013 15:07

Ma panin jahu siis väikese kuhjaga supilusikatäied... Osale taignale lisasin ka veel kupatatud-hakitud naati. Kõige paremad on soojalt! Hea, et nii palju banaani saab siin realiseerida.

M.
postitatud 16.06.2018 13:06

Leotusvedelikku ma küll ei lisaks. Üleöö seisnud tatar tuleb loputuda külma jooksva vee all.