Rõngasvorst paprikaga

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

400 g rõngasvorst

2 tk suurt erivärvilist paprikat

Kaste:

2 dl hapukoort

0.5 dl Bostoni kurgisalatit või Felixi kurgisalatit või peenestatud marineeritud kurki

1 sl sinepit

Valmistamine

Tee rõngasvorstile sügavad sisselõiked ning tõsta vorstirõngas ahjuvormi.
Puhasta paprikad seemnetest ja tükelda. Torgi paprikatükid vorstisse tehtud sisselõigetesse, ülejäänud paprikad aseta ümber vorsti.
Küpseta 225kraadise ahju keskosas umbes 20 minutit.
Sega hapukoor, kurgisalat ja sinep ning serveeri külm kaste kuuma rõngasvorsti kõrvale koos keedetud maisi ja makaronidega.

Retsept on rootsi ajakirjast Arlaköket (2/1997, Paprikakorv)

LISA KOMMENTAAR