Koori naerid, sibul ja kartulid ning haki jämedalt. Koori ja peenesta ingver. Hauta aedviljad ja ingver võis klaasjaks. Lisa puljong ja hauta umbes 20 minutit.
Lisa marlikotti seotud nelk, loorberileht ja paar tera valget pipart.
Lisa rõõsk koor ning hauta suppi veel tasasel tulel 20 minutit.
Eemalda marlikotike ning püreesta supp siidiseks.
Kui supp liiga paks on, siis lisa veidi puljongit. Maitsesta vajadusel soolaga.
Väga maitsev püreesupp. Pimetestimisel oleks pakkunud küll valge spargli suppi, küll mingit hõrku kalasuppi. Kui naeritest midagi teha ei oska, siis soovitame!
Naerisupp ingveriga
Pigem sügistalvisesse hooaega sobiv väga mõnus püreesupp. Maitselt meenutab natukene head kalasuppi (nelk ja loorber!) ja natuke valge spargli suppi.