Suitsulõhe-wasabirullid

Rootsilik versioon jaapanlaste sushist - lihtne ja efektne. Kasuta võimalikult õhukesi suitsulõhe- või suitsuforelliviilakaid, sest siis saad kenama rulli.

Kogus
24 tk
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

200 g viilutatud külmsuitsulõhet

50 g hakitud tilli

150 g toorjuustu

0.5-1 tl wasabi-pastat

näpuotsaga soola

2 sl seesamiseemneid

Valmistamine

Sega till vähese toorjuustuga ühtlaseks, lisa ülejäänud toorjuust ja wasabipasta. Maitsesta soolaga.

Laota lõheviilud toidukilele, servad kohakuti. Määri peale toorjuustukreem ning keera toidukile abil rulli.

Pane 'sushi-rull' pooleks tunniks sügavkülma.

Rösti seesamiseemned kuival telfonpannil kuldseks. Võta lõherull sügavkülmast välja, eemalda toidukile. Veereta rulli röstitud seesamiseemnetes.

Lõika terava noaga u 1 cm viiludeks.

Nipid ja soovitused:

  • Laktoosivaba versiooni jaoks kasuta laktoosivaba toorjuustu.

Retsept on mugandatud rootslaste Arla veebilehelt (Laxrullar med wasabiröra). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
 

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 30.11.2021 17:42

Ilus ja maitsev!