Salsa Cruda

Itaaliapärane Salsa Cruda sobib erinevate roogade lisandiks.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

500 g kvaliteetset küpset tomatit (koori, eemalda seemed ja tükelda)

0.5 tk väikest (punast) sibulat

2 sl külmpressitud oliiviõli

sidrunit (1 sl mahla) või 1 sl šerri- või palsamiäädikat (balsamico)

1 tk küüs peenestatud küüslauku

8 tk lehte purustatud basiilikut

soola

purustatud musta pipart

vajadusel 1-2 näputäit suhkrut

Valmistamine

Sega kõik ained suures kausis. Kui tomatid väga magusad ei ole, lisa veidi suhkrut. Kata kauss toidukilega ning pane salat 20 minutiks külmkappi.
Vahetult enne serveerimist sega uuesti. Lisa vajadusel veel oliiviõli, sidrunimahla, soola, pipart ja/või suhkrut.

Briti UKTV retsept (Salsa Cruda)

LISA KOMMENTAAR