1 tl kappareid ja 1 tl kapparite konservivedelikku
Valmistamine
Lõika lillkapsas õisikuteks ning laota need ahjupannile. Nirista peale oliiviõli, maitsesta meresoola ja pipraga. Sega.
Küpseta 230-kraadises ahjus aeg-ajalt segades 20-25 minutit, kuni lillkapsas on kuldpruun ja küps.
Sulata väikeses potis 1 sl võid. Lisa õhukeselt viilutatud küüslauk ning prae 2-3 minutit segades, kuni küüslauk on helekollane. Tõsta pott tulelt, lisa kapparid ja kapparite konservivedelik.
Kalla kaste röstitud lillkapsaõisikutele ja serveeri.
Nipid ja soovitused:
Laktoosivaba versiooni jaoks kasuta laktoosivaba võid.
USA kokandusguru Martha Stewarti retsept (Roasted Cauliflower). Pildi tegi Kaare.
Röstitud lillkapsas küüslaugu-kapparivõiga
Röstitud lillkapsas mõnusalt pikantse kastmega.