Vorsti-oapanniroog

Praetud toorvorstid koos tomati-konservoalisandiga maitsevad hästi koos kartulipudruga.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 sl päevalilleõli

1 tükeldatud sibul

8 sealihast toorvorsti

400 g valgeid cannellini konservube

400 g konservitud purustatud tomateid

1 sl pruuni suhkrut

1 sl Worcesteri kastet

1.5 dl vett

soola ja musta pipart

Valmistamine

Pruunista vorstid suurel pannil õlis kuldseks. Tõsta kõrvale.

Pane sibul pannile ning prae 3-4 minutit, kuni sibul pehmeneb.

Lisa nõrutatud konservoad ning purustatud tomatid. Hauta 2-3 minutit.

Lisa suhkur, Worcesteri kaste ja vesi. Sega hoolega ning hauta veel umbes 2 minutit, kuni kaste veidi pakseneb.

Pane pruunistatud vorstid uuesti pannile ning kuumuta läbi.

Serveeri nt kartulipudruga.

Retsept on BBC ajakirjast EasyCook (Autumn 2004, Simple Bangers & Beans). Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

EvelynJ
postitatud 21.12.2024 21:45

Väga mõnus kiire toit. Olen teinud korduvalt. Esimesel korral täpselt retsepti järgi, kuid teisel korral tegin tomatikastmes ubadega ning lisasin ka teravuse saamiseks srirachat. Mõlemal korral oli tulemus suurepärane ja sõime tumeda ciabattaga.Kogu perele meelidis ja jääb ka tulevikus meie argiroaks.