Praetud toorvorstid koos tomati-konservoalisandiga maitsevad hästi koos kartulipudruga.
1 sl päevalilleõli
1 tükeldatud sibul
8 sealihast toorvorsti
400 g valgeid cannellini konservube
400 g konservitud purustatud tomateid
1 sl pruuni suhkrut
1 sl Worcesteri kastet
1.5 dl vett
soola ja musta pipart
Pruunista vorstid suurel pannil õlis kuldseks. Tõsta kõrvale.
Pane sibul pannile ning prae 3-4 minutit, kuni sibul pehmeneb.
Lisa nõrutatud konservoad ning purustatud tomatid. Hauta 2-3 minutit.
Lisa suhkur, Worcesteri kaste ja vesi. Sega hoolega ning hauta veel umbes 2 minutit, kuni kaste veidi pakseneb.
Pane pruunistatud vorstid uuesti pannile ning kuumuta läbi.
Serveeri nt kartulipudruga. Retsept on BBC ajakirjast EasyCook (Autumn 2004, Simple Bangers & Beans). Pildi tegi Juta Kübarsepp.
Vorsti-oapanniroog
Praetud toorvorstid koos tomati-konservoalisandiga maitsevad hästi koos kartulipudruga.