Vorsti-oapanniroog

Praetud toorvorstid koos tomati-konservoalisandiga maitsevad hästi koos kartulipudruga.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 sl päevalilleõli

1 tükeldatud sibul

8 sealihast toorvorsti

400 g valgeid cannellini konservube

400 g konservitud purustatud tomateid

1 sl pruuni suhkrut

1 sl Worcesteri kastet

1.5 dl vett

soola ja musta pipart

Valmistamine

Pruunista vorstid suurel pannil õlis kuldseks. Tõsta kõrvale.

Pane sibul pannile ning prae 3-4 minutit, kuni sibul pehmeneb.

Lisa nõrutatud konservoad ning purustatud tomatid. Hauta 2-3 minutit.

Lisa suhkur, Worcesteri kaste ja vesi. Sega hoolega ning hauta veel umbes 2 minutit, kuni kaste veidi pakseneb.

Pane pruunistatud vorstid uuesti pannile ning kuumuta läbi.

Serveeri nt kartulipudruga.

Retsept on BBC ajakirjast EasyCook (Autumn 2004, Simple Bangers & Beans). Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR