Andaluusia kanasupp

Tomati-kanasupp köögiviljade ja kikerhernestega. 

Kogus
kaheksale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

2 sibulat

julgelt küüslauku

1 tšillikaun

õli

3 sellerivart

1,5 l kanapuljongit

6 väikest kartulit

3 porgandit

tükk porrut

800 g purustatud tomateid (ehk 2 purki)

1 punane paprika

400 g purk konservitud kikerherneid (või 250 g keedetud)

500 g maitsestamata kanafileed

peterselli

basiilikut

soola ja musta pipart

Valmistamine

Koori porgandid-kartulid ja lõika tükkideks. Lõika paprika ribadeks. Haki sibul, küüslauk ja seller. 

Kuumuta poti põhjas õli. Prae sibul klaasjaks, siis lisa küüslauk ja seller. Lisa porgandid ja kuumuta veidi. Lisa kanapuljong ja kartulitükid. Keeda tasasel tulel umbes 10 minutit. 

Lisa purustatud tomatid, kikerherned, paprika ja hakitud porru.

Lõika kanafileed tükkideks ja prae pannil läbi. Lisa koos maitseainetega supipotti ning keeda tasasel tulel umbes 10 minutit.

Retsept mugandatud siit.

LISA KOMMENTAAR

Enel
postitatud 26.03.2016 14:06

Tundub, et koostisosade nimekiri ja valmistamisõpetis ei klapi omavahel :(

Pille
postitatud 28.03.2016 10:22

Enel, nüüd on korras!