Kasuta kukeseeni või šampinjone.
300 g värskeid seeni - nt
kukeseeni ja/ või šampinjone
võid ja rapsiõli
6 muna
0.5 dl hapukoort
soola ja musta pipart
1 dl maitsestamata kodujuustu
2 sl hakitud murulauku
Haki seened jämedalt. Prae seeni või-rapsiõli segus koos 0,5 tl soolaga umbes 5 minutit. Tõsta seened pannilt.
Klopi munad, hapukoor, sool (u 1 tl) ja pipar omavahel ning kalla munamass pannile. Puista peale praetud seened.
Küpseta nõrgal kuumusel, kuni omlett on hüübinud.
Sega kodujuust murulauguga ja serveeri omleti kõrvale. Retsept on pärit rootslaste Arla veebilehelt (Skogssvampomelett med gräslöksklick). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.
Murulaugukreemi ei teinud kõrvale, aga omlett oli väga hea, kindlasti teen edaspidigi hapukoorega omletti!
Kirsike tegi sellise foto:
ma ka kreemi ei teinud, aga omlett oli hea.
Korraks mõtlesin, et seeni on liiga palju, aga tegelikult oli väga hea :)
Metsaseeneomlett murulaugukreemiga
Kasuta kukeseeni või šampinjone.