Võid võtta tomatit ja paprikat ühepalju, nt 1 kg mõlemat.
0,5 kg sibulat
0,5 kg porgandit
0,7 kg paprikat
1,5 kg küpseid tomateid
100 g suhkrut
2 tl jämedat soola
1-2 sl 30% äädikat
100 ml õli
Kuumuta potis õli, lisa hakitud sibul. Hauta pehmeks.
Lisa siis riivitud või hakitud porgandid, hauta mõned minutid.
Veidi aja pärast lisa ka tükeldatud paprika ning kooritud ja hakitud tomatid. Maitsesta soola ja suhkruga. Hauta, kuni kõik köögiviljad on pehmed.
Veidi enne valmimist lisa äädikas.
Valmis letšo pane kuumalt purkidesse ning sulge purgid õhukindlalt.
Retsept jagas Nami-Nami kasutaja Kokkamas95 oma blogis, siin veidi mugandatud kujul.
Magusapoolne letšo
Võid võtta tomatit ja paprikat ühepalju, nt 1 kg mõlemat.