Magusapoolne letšo

Võid võtta tomatit ja paprikat ühepalju, nt 1 kg mõlemat.

Kogus
6 x 0,5 liitrit
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

0,5 kg sibulat

0,5 kg porgandit

0,7 kg paprikat

1,5 kg küpseid tomateid

100 g suhkrut

2 tl jämedat soola

1-2 sl 30% äädikat

100 ml õli

Valmistamine

Kuumuta potis õli, lisa hakitud sibul. Hauta pehmeks.

Lisa siis riivitud või hakitud porgandid, hauta mõned minutid.

Veidi aja pärast lisa ka tükeldatud paprika ning kooritud ja hakitud tomatid. Maitsesta soola ja suhkruga. Hauta, kuni kõik köögiviljad on pehmed.

Veidi enne valmimist lisa äädikas.

Valmis letšo pane kuumalt purkidesse ning sulge purgid õhukindlalt.

Loe veel:

Retsept jagas Nami-Nami kasutaja Kokkamas95 oma blogis, siin veidi mugandatud kujul.

LISA KOMMENTAAR