Lambalihahautis okraga

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

400 g luudeta lambaliha

400 g okrat

2 tk sibulat

2 tk küünt küüslauku

2 sl oliiviõli

5 tk tomatit

1 sl kontsentreeritud tomatipastat

1 dl vett

1 dl vett

3 sl hakitud värsket koriandrit

0.5 tk sidrunit

soola

musta pipart

rohelist salatit

Serveerimiseks:

riisi

Valmistamine

Lõika liha 3 cm kuubikuteks ning okra väiksemateks tükkideks. Koori ja haki sibul ning küüslauk.
Kuumuta potis õli. Pruunista lihakuubikud õlis.
Lisa okra, sibul ja küüslauk ning prae paar minutit aeg-ajalt segades.
Lisa kooritud hakitud tomatid, tomatipasta ja vesi. Kata pott kaanega ning hauta tasasel kuumusel 45 minutit.
Lisa koriander ja sidrunimahl, maitsesta soola ja pipraga.
Serveeri riisi ja rohelise salatiga.

Retsept on Rootsi veebilehelt Grön Gastronomi (Lamm- och okragryta)
LISA KOMMENTAAR