1 kg tükeldatud arbuusi
peotäis hakitud talisibulat
peotäis hakitud värsket münti
peotäis hakitud värsket siledalehist peterselli
1-2 sl hakitud tšillit või jalapeño't
2 sl šampanja- või õunaäädikat
soola ja musta pipart
Sega arbuusikuubikud, sibulapealsed, münt, petersell ja tšillid suures kausis. Klopi õli ja äädikas väikeses kausis ühtlaseks. Kalla salatile, sega läbi. Maitsesta soola ja pipraga ja serveeri.
Retsept ilmus ka ajakirjas Kodu & Aed, pildi tegi Juta Kübarsepp.
Väga mõnus! Kasutasin peterselli asemel koriandrilehti ja need sobisid suurepäraselt.
Suvine arbuusisalat ürtide ja sibulaga
Rohkete ürtidega maitsestatud värskendav suvine arbuusisalat sobib hästi erinevate grillitud lihade kõrvale.