Tuunikalasaiad banaaniga

Toidukirjutaja Raili Miku firmaretsept.

Kogus
20 ampsu
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 veega tuunikalakonserv

2 sl lahjat majoneesi

2 tl värskelt pressitud sidrunimahla

soola

karripulbrit

2 banaani

100 g riivitud juustu

saia

Valmistamine

Kurna tuunikala, sega majoneesiga ning maitsesta sidrunimahla ja soolaga.

Lõika saiast sobiliku suuruse ja kujuga tükid – Raili Mikk nt lõikab neljakandilised kooriksaiad omakorda neljaks.

Tõsta saiatükkidele tuunikalasegu, maitsesta karripulbriga, aseta peale banaaniviil ning puista üle riivjuustuga.

Küpseta 200-kraadises ahjus, kuni juust on sulanud.

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR