Haki sibul peeneks. Lõika paprika ja kurgid väikesteks kuubikuteks. Lõika kanafileed veidi suuremateks kuubikuteks.
Kuumuta sügavamal pannil õli ja prae selles sibul klaasjaks. Lisa kanafileekuubikud, pruunista need pidevalt segades. Maitsesta soola-pipraga.
Lisa pannile paprikatükid ja kuumuta läbi. Lisa jahu ja kuumuta taas läbi. Nüüd kalla pannile vesi ja kohvikoor, kuumuta keemiseni. Viimasena lisa kurgitükid ja hauta tasasel tulel 5 minutit. Maitsesta kaste vajadusel soola-pipraga parajaks.
Serveeri kohe koos tatraga.
Epp Mihkelsi retsept ilmus Pere ja Kodu retseptivihikus "Pereköök" (veebruar 2009). Epp keetis 6 inimese jaoks 500 g tatart. Pildi tegi Juta Kübarsepp.
Kanakaste tatraga
Argiõhturoog, mille teeb põnevamaks marineeritud kurgi lisamine kanakastmele.