Teravamaitseline peeditoorsalat, mida venelased kutsuvad korea tüüpi salatiks.
500 g toorest punast peeti
1 sibul
2 küüslauguküünt
1 tl seesamiseemneid
0,5 tl jahvatatud koriandriseemneid
0,5 tl tšillipulbrit
2 sl õli
sidrunit
Pese ja koori peet, riivi üsna peene riiviga. Haki küüslauk.
Lõika sibul ratasteks ning prae sibularattad õlis kuldseks. Jahuta.
Sega peet praetud sibula, küüslaugu, koriandri- ja seesamiseemnete, suhkru, pipra, õli ja meelepärase koguse sidrunimahlaga.
Lase tund aega külmkapis maitsestuda.
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.
Annab korralikult sooja. Midagi hoopis teistmoodi, kui igapäevaselt harjunud oleme ;)
Korea peedisalat
Teravamaitseline peeditoorsalat, mida venelased kutsuvad korea tüüpi salatiks.