Veiseliha küdooniaga

Hautatud veiseliha küdoonia ehk aivaga. Väidetavalt on tegemist Korea retseptiga.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

400 g veiseliha

2 sl õli

vett

1 sibul

2 küdooniat ehk aivat

soola ja musta pipart

tilli

peterselli

Valmistamine

Loputa liha ja lõika tükkideks. Prae kuumas õlis kiiresti ümberringi. Lisa niipalju vett, et liha oleks kaetud. Kata pott kaanega ning hauta 30 minutit.
Lõika sibul õhukesteks ribadeks ning prae ülejäänud õlis.
Koori küdooniad, eemalda südamik ning lõika ribadeks.
Lisa sibula- ja küdooniaribad lihale, maitsesta soola ja pipraga. Kata pott kaanega ning hauta valmimiseni.
Serveerimisel garneeri hautis hakitud maitserohelisega.

MillionMenu.info retsept.

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 24.11.2010 12:42

Ei olnud midagi erilist.Söödav:)

zoozi
postitatud 24.11.2010 19:41

Kui mind jättis see roog eile ükskõikseks,siis ema sai seda täna soendatult ja kiitis väga.:)

Pille
postitatud 16.10.2015 22:43

Siin zoozi tehtud pilt ka: