Koostisosad

2 pikka kurki

2 sibulat

1 punane paprika

1 hapu õun

1 l keeva vett

Marinaad:

1.5 dl vett

1.75 dl 10% äädikat

4 sl suhkrut

1 sl soola

1 sl kollaseid sinepiseemneid

Valmistamine

Koori sibulad. Pese ülejäänud aedviljad ning õunad. Eemalda õunast ning paprikalt seemned ning lõika kõik väikesteks kuubikuteks.

Pane sibula- ja paprikakuubikud kaussi. Kalla peale keev vesi. Lase 10 minutit seista, siis kurna vedelik minema.

Sega kõik marinaadiained ning kuumuta keemiseni. Lisa õuna- ja aedviljakuubikud ning keeda ilma kaaneta potis 10 minutit.

Jaota kuumadesse pestud purkidesse.

Loe veel:

Dansukkeri retsept. 

LISA KOMMENTAAR

Kaja
postitatud 19.10.2008 18:42

Talitasin retsepti järgi aga minu jaoks on liiga magus.Leidsin väljapääsu ,et lisasin värkele kapsale ja nii sai hea magushapu värskekapsa salat.