2 pikka kurki
2 sibulat
1 punane paprika
1 hapu õun
1 l keeva vett
1.5 dl vett
1.75 dl 10% äädikat
4 sl suhkrut
1 sl soola
1 sl kollaseid sinepiseemneid
Koori sibulad. Pese ülejäänud aedviljad ning õunad. Eemalda õunast ning paprikalt seemned ning lõika kõik väikesteks kuubikuteks.
Pane sibula- ja paprikakuubikud kaussi. Kalla peale keev vesi. Lase 10 minutit seista, siis kurna vedelik minema.
Sega kõik marinaadiained ning kuumuta keemiseni. Lisa õuna- ja aedviljakuubikud ning keeda ilma kaaneta potis 10 minutit.
Jaota kuumadesse pestud purkidesse.
Dansukkeri retsept.
Talitasin retsepti järgi aga minu jaoks on liiga magus.Leidsin väljapääsu ,et lisasin värkele kapsale ja nii sai hea magushapu värskekapsa salat.
Kurgisalat