100 g sea välisfileed või muud taist lihatükki
225 g munanuudleid
100 g bambusevõrseid
100 g tükeldatud varssellerit
100 g kapsast
1 porgand
1.5 sl heledat sojakastet
1 sl riisiäädikat
1 tl maisitärklist
1 tl suhkrut
1 tl soola
1 sl õli praadimiseks
Lõika liha õhukesteks ribadeks. Sega sojakaste, riisiäädikas, suhkur ja maisitärklis, lisa liharibad ning sega ühtlaseks. Lase lihal vähemalt 2 tundi maitsestuda.
Lõika kapsas ja porgand õhukesteks ribadeks.
Keeda munanuudleid 4-5 minutit, nõruta sõelal.
Kuumuta pannil õli. Pruunista liharibasid ja aedvilju umbes 2 minutit pidevalt segades.
Lisa munanuudlid ning Hoisin-kaste. Vajadusel maitsesta soolaga. Sega hoolega.
Serveeri Chow Mein kuumalt.
Soome retsept (Fine Foods Oy Ltd), pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
maitses ja meeldis nii mehele kui lapsele kui ka mulle. Kartsin varssellerit, kuid selles roas jäi ta täitsa mõnus. Kui enne suutsin teda süüa vaid hautistes, siis nüüd juba sellistes roogades Järgmine samm on toorelt krõmpsutamine... Sellele roale oleks võinud hoi sin kastet rohkem panna kui retseptis kirjas. See mu ammune lemmik ja mulle meeldib, kui roog selles ikka ujub :)
Maitses hästi.
Chow Mein seafileega
Hiinapärane vokiroog köögiviljade ja sealiharibadega.