Chow Mein seafileega

Hiinapärane vokiroog köögiviljade ja sealiharibadega.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

100 g sea välisfileed või muud taist lihatükki

225 g munanuudleid

100 g bambusevõrseid

100 g tükeldatud varssellerit

100 g kapsast

1 porgand

1.5 sl heledat sojakastet

1 sl riisiäädikat

1 tl maisitärklist

1 tl suhkrut

1 tl soola

1 sl õli praadimiseks

1 sl hoisin kastet (hiina vürtsikastet)

Valmistamine

Lõika liha õhukesteks ribadeks. Sega sojakaste, riisiäädikas, suhkur ja maisitärklis, lisa liharibad ning sega ühtlaseks. Lase lihal vähemalt 2 tundi maitsestuda.

Lõika kapsas ja porgand õhukesteks ribadeks.

Keeda munanuudleid 4-5 minutit, nõruta sõelal.

Kuumuta pannil õli. Pruunista liharibasid ja aedvilju umbes 2 minutit pidevalt segades.

Lisa munanuudlid ning Hoisin-kaste. Vajadusel maitsesta soolaga. Sega hoolega.

Serveeri Chow Mein kuumalt.

Soome retsept (Fine Foods Oy Ltd), pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Üllekas
postitatud 17.02.2011 11:35

maitses ja meeldis nii mehele kui lapsele kui ka mulle. Kartsin varssellerit, kuid selles roas jäi ta täitsa mõnus. Kui enne suutsin teda süüa vaid hautistes, siis nüüd juba sellistes roogades Järgmine samm on toorelt krõmpsutamine... Sellele roale oleks võinud hoi sin kastet rohkem panna kui retseptis kirjas. See mu ammune lemmik ja mulle meeldib, kui roog selles ikka ujub :)

Pille
postitatud 14.12.2022 16:17

Üllekas on sellise pildi saatnud:

Ilse
postitatud 13.12.2022 22:06

Maitses hästi.