Porgandipannkoogid

Lusikapannkoogid riivitud toore porgandiga.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

500 g toorest porgandit

1 tl soola

1 sl suhkrut

4 muna

100 g hapukoort

200 g nisujahu

Praadimiseks:

rasva

Valmistamine

Riivi toores porgand peeneks, lisa sool, suhkur, munakollased, hapukoor, jahu ja viimasena vahustatud munavalged.

Prae kuumas rasvaines lusikapannkoogid. Lauale anna pohla- või pihlakakeedisega.

Loe veel:

Elle Reederi retsept, pildi tegi KAROLIN.

LISA KOMMENTAAR

f
postitatud 27.01.2004 11:33

aga muskaati?

Pille
postitatud 28.01.2004 20:19

Võib loomulikult muskaati lisada. Lisaks muskaadile sobib porgandite maitsestamiseks hästi ka kuivatatud till, münt, estragon, sidrunipipar, köömned, valge pipar, jne jne. Head katsetamist!

Karolin
postitatud 10.03.2011 22:27

Väga mõnusalt porgandised! Minu arust maitsevad need väga hästi ka hapukoorega.