Kuumuta puljong keemiseni, lisa kuskuss. Kata pott kaanega, tõsta pott tulelt ning lase kuskussil 5-6 minutit paisuda.
Koori ja haki küüslauk. Lõika paprika ja avokaado kuubikuteks.
Prae küüslauk ja paprika suurel pannil kergelt läbi. Lisa krevetid ning kuumuta läbi. Lisa sool ning pool ürdiseguga maitsestatud crème fraiche'st. Lisa avokaado ning viimasena sega juurde kuskuss.
Serveeri ülejäänud ürdise crème fraiche'i, sidrunisektorite ja värske salatiga.
Retsept on rootsi ajakirjast Arla Köket (3/1999,Avokadocouscous med räkor). Pildi tegi Juta Kübarsepp.
Kiire ja maitsev. :) Krevettidega tegin küll sohki sest ma ei tea kahjuks, kust ma neid värskena saama peaksin. Kasutasin Santa Maria Perssillade segu ja värsket peterselli.
Avokaado-krevetikuskuss
Paprika, avokaado ja krevettidega kuskussisalat.