Koori maguskartulid ning lõika 1 cm kuubikuteks. Keeda soolaga maitsestatud vees 10-15 minutit, kuni kartulid on pehmed. Ära üle keeda!
Lase veidi jahtuda, siis maitsesta kergelt soola ja pipraga.
Pane majonees kaussi (vajadusel lisa lusikatäis vett). Lisa talisibul ning murulauk, siis kalla jahtunud maguskartulikuubikutele. Sega õrnalt läbi. Maitsesta, lisa hakitud petersell ja veidi Cayenne'i pipart.
Jahuta.
Nipid ja soovitused:
Munavaba / veganliku versiooni jaoks kasuta veganmajoneesi.
Maitsev salat. Majoneesile oleks võinud juurde segada ka pisut sinepit. Pakkusin salatit ahjust küpsetatud toorvorstide juurde. Väga mõnus kombinatsioon.
Maguskartulisalat
Huvitav salat maguskartulist e. bataadist.