Makaronid artišokkidega

Siin on penne makaronidele lisatud konservitud artišokke.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

2 sl oliiviõli

30 g võid

1 väike sibul

400 g õlis konservitud artišokisüdameid nõrutatud

2 dl kuiva valget veini

1 sl sidrunimahla

2 dl aedviljapuljongit

2 dl 35% rõõska koort

soola ja musta pipart

350 g penne makarone

parmesani

värsket peterselli

Valmistamine

Kuumuta õli ja või suurel pannil ja prae hakitud sibul pehmeks. Lisa neljaks lõigatud artišokid, vein, sidrunimahl ja puljong. Kuumuta umbes 10 minutit, kuni pool vedelikust on aurustunud.
Vala juurde rõõsk koor ja maitsesta hoolega. Hauta, kuni kaste pakseneb.

Samal ajal keeda makarone rohkes soolaga maitsestatud vees al dente. Nõruta ja kalla makaronid uuesti potti. Sega juurde artišokikaste.

Serveeri parmesanijuustu ja hakitud peterselliga.

Loe veel:

Retsept on briti ajakirjast British Woman's Weekly (Penne with Artichokes)

LISA KOMMENTAAR

Maalt ja hobusega
postitatud 26.09.2019 11:11

Tore!