Praetud vasikamaks 'Dabgvadz Giger'

Armeenia retsept.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g vasikamaksa

3 sl oliiviõli

0.75 dl nisujahu

6 viilutatud talisibulat

4 sl hakitud värsket peterselli

1 tükeldatud tomatit (eemalda seemned)

soola ja musta pipart

Valmistamine

Lõika vasikamaks 2 cm kuubikuteks.

Kuumuta õli paksupõhjalisel pannil. Kasta maksatükid jahusse ning pruunista seejärel kiiresti kuumas õlis. Ära üle küpseta! Pane kõrvale ja hoia soojas.

Lisa talisibul pannile, hauta pehmeks. Lisa petersell ja tomatid, sega ning kalla praetud maksale. Maitsesta soola ja pipraga, serveeri kuumalt.

Loe veel:

Retsept on raamatust St. Gregory's Cookbook

LISA KOMMENTAAR