Praetud kanamaks värskete vaarikatega

Omapärane maitsekooslus. Serveeri röstitud ja küüslauguga hõõrutud ciabatta-leivaga.

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

puhastatud kanamaksa

oliiviõli

värskeid vaarikaid

punast veiniäädikat või vaarikaäädikat

värsket siledalehist peterselli

soola ja musta pipart

Valmistamine

Kui kasutad külmutatud kanamaksa, siis lase sel korralikult sulada. Nõruta ja patsuta köögipaberiga kuivemaks. Lõika kanamaksad pooleks.

Pruunista puhastatud kanamaksad kiiresti kuumal pannil väheses oliiviõlis. Lisa peotäis vaarikaid sööja kohta ning veidi vaarika- või veiniäädikat. Puista peale hakitud peterselli. Maitsesta julgelt soola ja pipraga.

Serveeri röstitud küüslaugu-ciabattaga ja näiteks spinatilehtedega, kaunistuseks veel mõned vaarikad ja veidi peterselli.

Loe veel:

Retsept on briti ajakirjast Waitrose (June 2004, Pan-fried Chicken Livers with Fresh Raspberries). Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Zoozi
postitatud 22.07.2009 08:38

Mulle nii väga ei maitsenud, aga ema ja abikaasa kiitsid.

Pille
postitatud 15.06.2016 22:46

Zoozi tehtud foto:

Pille
postitatud 11.07.2019 09:33

Täitsa mõnusad - proovisime nii röstitud ciabatta-saiaga kui ka salatis ja meeldis mõlemal moel.