Munad Benedicti moodi

Klassikaline hommikusöögi või brunchi-roog.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

6 suurt hästi värsket muna

12 viilu pancetta peekonit

6 inglise muffinit

veidi võid

hollandi kastet

Valmistamine

Valmista hollandi kastePošeeri munad. Grilli peekon krõbedaks. Rösti poolitatud muffinid mõlemalt poolt kergelt.

Määri röstitud muffinid võiga ning aseta ahjuplaadile. Aseta igale muffinipoolikule 2 peekoniviilu. Siis pošeeritud muna. Tõsta peale niipalju hollandi kastet, et muna oleks kaetud (st umbes supilusikatäis). Nüüd tõsta munaroog 25-30 sekundiks kuuma grilli alla, nii et kaste saaks kuldse läike.

Serveeri kohe kuumadel taldrikutel. 

LISA KOMMENTAAR